صفحات

۱۳۹۱ بهمن ۲۸, شنبه

فراخوان اعتراض به طرح گسترده اخراج پناهجویان از سوئد

فراخوان اعتراض به طرح گسترده اخراج پناهجویان از سوئد

در حالی که جنگ و نا امنی ، تبعیض و نابرابری و خشونتهای ملی ، قومی و مذهبی بیشتر کشورهای دیکتاتور زده جهان را فرا گرفته است ، برخی از کشورهای اروپایی در چهارچوب سیاست های کلان اتحادیه اروپا تلاش دارند با صرف هزینه های میلیاردی و معاملات اقتصادی بر سر جان پناهنده گان ، دست به دیپورت و اخراج کسانی زنند که به بهانه جواب منفی ، حق مالکیت انها بر سرنوشت زندگیشان سلب شده است .
علیرغم اینکه جامعه جهانی و سازمانهای بین المللی به نقض اشکار و رو به رشد حقوق بشر در ایران اعتراض و رسما اقدام به انتشار گزارشات تکان دهنده ای از اعدامها و زندانهای داخل ایران و نیز سرکوب سیستماتیک مردم ، توسط رژیم جمهوری اسلامی کرده است ، دولت سوئد در نظر دارد طرح بزرگی را برای اخراج پناهجویانی که با استناد به قوانین و بررسی های نا عادلانه پاسخ منفی گرفته اند به کشورهای مبدا ، خصوصا چنگال دیکتاتوری حاکم بر ایران اجرا نماید ، آنهم در شرایطی که از سرنوشت بسیاری از کسانی که به ایران بازگردانده شده اند، اطلاعی در دست نیست .
به عقیده ما ،این تعرض به حق انسانی ، تنها به این اقدام منتهی نخواهد شد و رشد نژادپرستی و منفعت طلبی این دولتها حق انسانی تمام فراریان از ستم دیکتاتوری حاکم بر ملتها خصوصا مردم ایران را سلب و دست جنایتکاران را در سرکوب و مجازات معترضین و منتقدین نابرابری باز خواهد گذاشت .
ما امضاء کنندگان این فراخوان در اعتراض به این اقدام ضد حقوق بشری دولت سوئد با همبستگی و خواسته ای واحد که همانا احترام به حق فردی ، لغو دیپورت پناهندگان به دامن سرکوبگران و تجدید نظر در اجرای طرح گسترده اخراج پناهندگان به کشورهای ناامن جهان از سوئد است ، گردهم می آییم تا صدای اعتراض خود را به گوش جامعه و مسئولین این امر برسانیم .

زمان : شنبه 2 مارس 2013 ساعت 14
مکان : میدان گوستاو آدلف ، گوتنبرگ ، سوئد
جمعی از افراد ، نهادها و سازمانهای مدافع حقوقق پناهندگی

امضاها ادامه دارد و پس از تکمیل به مراکز ذیربط ارسال خواهد شد :
انجمن دوستی و پژوهشی آذربایجان
انجمن رسانه ای پیام
انجمن مهرگان – گوتنبرگ
آسیل کمیته - گروه ایران - گوتنبرگ
بنیاد ادبیات و هنر ایران در گوتنبرگ
رادیو آزاد - گوتنبرگ
رادیو آزادگان
رادیو ایران امروز – گوتنبرگ
رادیو همبستگی با کارگران – گوتنبرگ
سازمان اروپایی پناهندگان ایرانی
سایت دگرگونی
سایت گزارشگران
ستاد همگرایی ملی ایرانیان در سوئد
کانون پناهجویان ایرانی در سوئد
کانون همبستگی با کارگران ایران - گوتنبرگ
کمیته دفاع از آزادی و برابری در ایران – وین
(مرکز فرهنگی- اجتماعی اندیشه- گوتنبرگ (سوئد
وبلاگ اشتراک
وبلاگ خبری گزارشگران
وبلاگ رضا بی شتاب

ابراهیم شیری
افسانه زمینی
آمادور نویدی
امیر عمرانی
برهان دیوارگر
بهروز سورن
بهزاد جوادیان
بهنام چنگائی
پروانه قاسمی
پرویز میر مکری
پروین ریاحی
تقی روزبه
احمد بخرد طبع
تورج شریعتمداری
جابر کلیبی
جمشید صفاپور
ح ریاحی
حسن نایب هاشم
حمید شجاع
دکتر آروین راستین
رسول شوکتی
رضا بی شتاب
سیامک جانبخش
سیروان محمدی
سیمین دبیری
عاطفه اقبال
عباس مظاهری
علی دروازه غاری
علی صدارت
محمد لاسکی
محمود خادمی
مهرداد کریمی
مهرداد مهرپور
ناصر غفرانی فر
حسین مختار زیبائی
ندا نوآور
هلمند اربابی
یوسف زرکار
— with Jemis Oudatoulaki Targavar and 19 others.

۱۳۹۱ بهمن ۱۶, دوشنبه

درگیری بین رییس جمهور و رییس مجلس چه عواقبی به همراه دارد؟

اتفاقی که جدیدا بین احمدی نژاد و برادران دالتون(لاریجانی)رخ داده است، مخصوصا در مجلس و پخش فیلم درگیری لفظی بین این دو شخصیت در بین مردم می تواند شروعی تازه و امیدوار کننده باشد برای آن چیزی که خمینی در سال های اول انقلاب گفته بود و آن این بود که هیچ کس شما را از صدر نمی تواند پایین بکشد مگر خودتان. و این رخنه ای که در نظام بوجود آمده است،اگر خوش بین باشیم می تواند سرآغاز سقوط حکومتی باشد که تمام دوران حکومتش به مردم دروغ گفته و برای بقاء خود دست به کشتار انسان های بی گناهی زده است که تنها جرمشان بیان حقیقت و خواستن آزادی بوده است.


 این درگیری ها بی شک مظاهر دیگری هم دارد و آن این است که خواه نا خواه رهبر هم درگیر این دعوا خواهد شد و در هر صورت ولی فقیه هم باید موضع گیری خود را در این راستا بیان کند که در این صورت همان چوب دو سر سوخته است.
ولی نکته بسیار مهم این است که این رخدادها در زمانی دارد اتفاق می افتد که بسیار نزدیک به انتهای ریاست جمهوری احمدی نژاد و انتخابات دوره ی جدید ریاست جمهوری در ایران هستیم و این بار مردم با دید بازتری به این مساله نگاه می کنند.
برداشت سریع و قاطعی نمی توان در این باره انجام داد اما چند گزینه را می شود حدس زد:
اول:اینکه مردم ایران اینبار به پای صندوق های رای نخواهند رفت، که این خود نشانه ضعف دولت و حکومت ایران است، مخصوصا که مردم ایران به قدری از اتفاقات رخ داده در ایران به تنگ آمده اند که به نوعی این گله و شکایت را باید بروز دهند، در هر صورت فکر می کنم در هر خانواده ای دستگیر و بازداشت و شکنجه شده ویا اعدامی داشته باشیم و مردم مانند آتش گداخته ی زیر خاکسترند.
دوم:کودتایی است که از طرف یاران احمدی نژاد با نقطه نظرهای خود در ایران رخ بدهد که بی شک درگیریهای خیابانی و جنگی خانمان سوز را در بردارد و در این میان باز مردم بیشترین آسیب را خواهند دید زیرا زور و قدرت دست کسانی ست که در مقابل ملت ایران هستند نه در کنارشان.
سوم:شخصی را به مردم معرفی کنند که بتواند مانند محمد خاتمی سوپاپ اطمینان این دولت باشد که این اتفاق از دیدگاه من چندان به بار نخواهد نشست چون مردم تجربه های گذشته را دارند که به کمک فکر و تصمیم گیری آنها در این زمینه خواهد آمد.
چهارم:حکومت نظامی در کشور و زور و وحشیگری بیشتر که مردم از ترس شان دست به خواسته های دولت بزنند و از عقاید خود دور شوند که اینبار هم فکر می کنم شرایط اقتصادی و مشکلاتی که مردم با آنها روبرو هستند باعث شکست این عملیات شود چون هر انقلابی توسط قشر روشنفکر پایه گذاری می شود ولی توسط قشر کارگر به پایان می رسد، وقتی کارگر نتواند روزی خانواده اش را تامین کند دست از جان خود هم می شوید و برای شرایط بهتر مبارزه می کند و شرایط اکنون ایران بیانگر این است که مردم ایران جانشان به لبشان رسیده است و اگر درست حدس زده باشم، شرایط برای اتفاقات بسیار خوب در ایران مهیا ست و نباید از ان به سادگی گذشت.